На уроці читання побилися дві вчительки

Бійка в школі

На уроці читання в Решуцькій початковій школі, Рівненської області, побилися дві вчительки. Все це сталося на очах у семи дітей, передається на відео телеканалу «Рівне 1». 

Як зазначається, всього в цій школі навчається 17 дітей та працює три вчителя. Понад 20 років Ніна Назарчук була керівником цього закладу. Потім, у 2018 році її звільнили й на посаду виконуючого обов’язки поставили набагато молодшу за неї вчительку — Тетяну Хуторянську. І ось, між цими двома вчителями і почалася боротьба за керівну посаду. Між ними двома й виникла бійка.

Тетяна Хуторянська вважає, що її старша колега постійно шукає причини для конфлікту. 

«Її не влаштовував розклад, який ми склали. Ми з’ясовували (питання, — ред.) з розкладом. Я хотіла забрати його і замінити, бо той її не влаштовував. Коли я забрала розклад, вона на мене просто накинулася», — прокоментувала ситуацію з бійкою одна з учасниць Тетяна Хуторянська.  

Жінка розповіла, що колега її штовхала, хапала за «шкірку».  

Вчителька Ніна Назарчук, яка нібито влаштувала бійку, говорить, що не може змиритися зі своїм звільненням з посади. Працювати під керівництвом молодшої колеги теж не може. Утім, зчиняти бійку у той день не планувала.  

«Ми кулаками не билися і не мали наміру, щоб це бачили діти. Нам це не потрібно: ні їй, ні мені. Просто вона дуже хотіла забрати розклад. Він був доказом її непрофесійності», — розповіла Ніна Назарчук. 

Бійку вчителів помітила інша вчителька, яка викликала поліцію. 

Копи говорять, що склали адмінпротокол на педагога, яка влаштувала сутичку. 

«В.о. керівника школи (Тетяні Хуторянській) надавали домедичну допомогу, вона була дуже схвильована. Тілесних ушкоджень за даним фактом немає. Це була, можна так сказати, шарпанина за одяг. Передбачена відповідальність у вигляді штрафу, або громадських робіт», — прокоментував правоохоронець Володимир Ліскевич. 

Раніше, видання 05366 писало: «Побиття заступника директора ринку: незабаром відбудеться суд». 

Телеканал "Рівне 1"

Источник

Новости Украины