Аромадіффузори та їх властивості

Аромадіффузори подарують вам свіжі і насичені, підбадьорливі і заспокійливі аромати, які допоможуть поліпшити настрій, знайти душевний баланс, створити атмосферу тепла і затишку в домі. Виріб привабливо виглядає і може стати відмінним подарунком для ваших друзів і близьких. В якості наповнювача використовується очерет і натуральні ароматичні масла.

Аромадиффузор с палочками купить Киев | Ароматы для дома от Aroma Buro

Переваги і ароматична палітра

Аромадіффузори є трендом інтер’єрної моди, що дозволяє доповнити стильову концепцію і створити вишукане ароматичне супровід. З його допомогою свіжий аромат залишиться в будинку протягом чотирьох місяців, а доступна ціна пристосування приємно вас здивує.

Серед основних переваг аромадіффузора:

  1. Простота і комфорт експлуатації. Не потрібно підпалювати виріб і постійно спостерігати за ним, щоб в потрібний момент загасити. Досить вставити в нього пару тростинок, щоб кімната наповнювалася ніжним ароматом.
  2. Аромадіффузори не нагрівається, тому повністю безпечний.
  3. Виріб дуже економічно: одного флакона вам вистачить на чотири місяці.

Ароматерапія забезпечить прекрасне самопочуття, допоможе розслабитися і відпочити після важкого дня. Аромат можна вибирати на власний смак, а ступінь насиченості повітря регулювати за допомогою тростинок.

У нашому інтернет-магазині можна вибрати найрізноманітніші аромати:

  • цитрусові — бадьорять і покращують настрій, знімають втому, підвищують стійкість до стресів. Ідеально підходять для кухні, ванній, вітальні;
  • квіткові — ніжні або насичені, яскраві або витончені аромати квітів можна використовувати в спальнях, вітальнях, передпокоях. Роза, жасмин, помаранчі, фрезія, ромашки — вибирайте те, що вам більше подобається;
  • морські — поєднують свіжість моря з тонкими квітковими ароматами і нотками весняної зелені. Свіжі квітково-морські сполучення чудово підійдуть для спальні та ванної.

Завдяки привабливому дизайну аромадіффузори гармонійно впишуться в інтер’єр будь-якої кімнати, будь то спальня, вітальня, кухня, ванна або передпокій.

На сайті нашого інтернет-магазину storegalore.com.ua ви знайдете широкий вибір ароматичних пристосувань — зручних, якісних і недорогих. Вибрати товар вам допоможуть детальні фото, інформативні опису, а також консультації наших фахівців і відгуки покупців. Щоб замовити товар, оформите заявку онлайн або зв’яжіться з нашими менеджерами по телефону.

Новости Украины