Арум: Лома був солдатом, який носив зброю у небезпечних зонах

Арум: Лома був солдатом, який носив зброю у небезпечних зонах

Василий Ломаченко, фото — BOXING PHOTOS

Промоутер Боб Арум розповів, що екс-чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко не зміг показати свій найкращий бокс у попередньому бою з американцем Джемейном Ортісом через те, що захищав Україну зі зброєю в руках, перервавши свою підготовку.

“Люди забувають, що він прибув з поля бою. Він ховався. Він не готувався до бою. Він мав зброю, і він захищав свою Батьківщину. А потім він отримав дозвіл приїхати сюди, до Сполучених Штатів. Ми влаштували йому відносно жорсткий бій з Ортісом, і він виглядав не дуже добре”.

“Але я не здивований з приводу сумнівів. Люди божевільні. Вони бачать один посередній виступ і списують хлопця з рахунків. Вони забувають той факт, що він був солдатом, який фактично носив зброю в небезпечних зонах весь попередній час”.

Після початку повномасштабного російського вторгнення Ломаченко вступив до лав територіальної оборони Білгород-Дністровського. Віце-президент Ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова заявляла, що Василь – військовослужбовець Збройних Сил України з початку повномасштабної війни.

Ломаченко проведе наступний бій із абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі Девіном Гейні. Поєдинок відбудеться 20 травня у Лас-Вегасі на арені MGM Grand Garden.

В Україні трансляція бою поки що не планується. Сервіс MEGOGO, який раніше транслював поєдинки Ломаченка, а також виступає офіційним транслятором боїв Олександра Усика, відмовився від показу бою Ломаченко – Гейні.

Рефері в рингу працюватиме Харві Док із Нью-Джерсі. Боковими суддями призначено Дейва Моретті і Тіма Читема (обидва з Невади), а також Девіда Сазерленда (Оклахома).

Джерело

Новости Украины