У ринзі буде той самий старий Лома — Арум

У ринзі буде той самий старий Лома - Арум

Фото: Getty Images Арум вважає Ломаченка — гордістю України

Відомий американський промоутер розповів про форму українського боксера перед боєм з Хейні.

Коли Василь Ломаченко вийде в ринг проти Девіна Хейні, люди в усьому світі згадають, як українці борються з російською агресією. Так вважає відомий промоутер Боб Арум.

За його словами нині українець знаходиться у відмінній формі, а тому 20 травня уболівальники побачать колишнього спортсмена.

«Василь був у США досить довго, з усією своєю родиною, готуючись до бою. Він у формі та готовий, має приголомшливий вигляд, у ринзі буде той самий старий Лома. Ніколи не бачив його в такій формі. Люди дивилися на нього й казали: «Ну він мав не дуже хороший вигляд в останньому поєдинку. Це правда. Але він прийшов з поля бою, бився з досить хорошим хлопцем. Василь впорався, хоч і мав невеликі проблеми з цим.

Це буде крутий бій. Не знаю, хто переможе. Одного вечора вірю, що це буде Хейні, а наступної ночі вірю, що це буде Лома, але це крутий поєдинок. Багато відбувається навколо бою, люди роблять ставки. З нетерпінням чекаю суботнього вечора. Це конкурентний бій. Що я маю на увазі під цим — з кожної сторони є суперечка, хто виграє бій, а це те, що нам потрібно. Переможе кращий хлопець.

Коли Ломаченко виходитиме в ринг, всюди будуть сині та жовті вогні. Вітання його країні, мужньому народу в Україні. Коли лунатимуть гімни, зокрема гімн України, думаю, багато людей визнають, як українці боролися з агресорами з Росії, цінуватимуть Лому та його співвітчизників.

Хейні — приголомшливий. Йому довелося битися за всі пояси не один раз, а двічі, так далеко від своєї країни, поїхав до Австралії заради цих двох перемог», — сказав Арум для ProBox TV.

Нагадаємо, раніше відбулась дуель поглядів між Ломаченко і Хейні.

 

Джерело

Новости Украины