Баскетболіст Пустовий став героєм у складі «Барселони» та «запалив» у інтерв’ю

Артем Пустовий став найкращим гравцем матчу
/ Getty Images

Центровий збірної України та «Барселони» Артем Пустовий знову став найкращим баскетболістом матчу в Іспанії. Українець був в ударі не лише під час поєдинку, але й після у інтерв’ю.

Баскетболіст з України став лідером «каталонців» у черговому матчі чемпіонату Іспанії проти «Естудіантеса». Поєдинок завершився перемогою команди з Каталонії 92:78, пише 24 канал.

Читайте також Баскетболістка збірної України продовжує розривати у Швейцарії – вона знову серед найкращих

Найкращий гравець у складі гранда

Артем вийшов на паркет з лавки запасних та провів на майданчику 22614 хвилини. За цей час український центровий набрав 16 очок (5/7 двоочкових, 6/11 штрафних). Зробив 6 підбирань та віддав 2 результативні передачі.

Після матчу Пустовий перебував у чудову настрої та кумедно «запалив» у інтерв’ю після зустрічі.

Дякую хлопцям за те, що віддавали мені передачі. Це мені дуже потрібно. Я хотів допомогти команді і тренеру. Передаю привіт дружині Ніні і моїй дитині. Люблю вас. І привіт моїй дівчині-коханці… Я жартую, про дівчину жартую…,
– пожартував Артем.

 

 

 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuando sales por la tele y saludas a media familia, incluidas tu mujer y tu novia LEYENDA @pustovyi_artem #LigaEndesa

Допис, поширений ACB (@acbcom) 8 Лис 2020 р. о 11:52 PST

Раніше повідомлялось, що Пустовий не входить у плани керманича «Барселони» та швидше за все покине іспанський клуб. Але все в один момент змінилось. Команду очолив новий тренер Шарунас Ясікявічюс, який розраховував на українського центрового у складі команди. Схоже, інтуїція нового коуча не підвела щодо Артема. А українець повністю виправдав очікування нового тренерського штабу.

Закордонна кар’єра Артема Пустового

  • У 2015 році Пустовий залишив Суперлігу України та підписав контракт з іспанським клубом «Обрадойро», у складі якого розпочав виступи у Лізі Ендеса.
  • У сезоні 2015/16 український центровий зіграв 28 матчів, де в середньому проводив на майданчику 13,5 хвилин, а його статистика складала 3.9 очок та 2.6 підбирань у середньому за гру.
  • У наступному сезоні Артем Пустовий провів 31 гру за «біло-блакитних». У середньому за гру він закидав 9.5 очок та робив 3.4 підбирання за 19 хвилин на майданчику.
  • Влітку 2018 року українець перейшов до каталонської «Барселони». Контракт з клубом розрахований на 3 роки.

Источник

Новости Украины