Беруть псевдоніми, змінюють голоси — рашисти презентували зграю нових «героїв»

Берут псевдонимы, меняют голоса - рашисты презентовали шайку новых "героев"

Рашисти провели форум у Воронежі, на якому розповіли про "безцінну" працю журналістів, які напихають народ бездарною рашистською пропагандою.

Учасники форуму обговорили, як живуть в окупації журналісти, які працюють на рф, з якими складнощами стикаються. Також поговорили про проблеми врегулювання діяльності військових блогерів і, так званих, "несумлінних" ЗМІ, думки яких, вочевидь, просто сильно розходяться з наративами пропаганди рф.

Не секрет, що жоден із журналістів Мелітополя не опустився до того, щоб працювати на ворога. Ну, а штат балакучих ротів і писак, які старанно виконують функцію "вирізати-вставити", найнятих або завезених в окупацію рашистами, все одно не почувається комфортно в "русском мире".

Про це більш, ніж відверто повідомив головний контролер пропагандистів на всіх окупованих територіях Олександр Малькевич:

— Перший крок мужності — просто заявити про бажання працювати у ЗМІ нових регіонів. Більшість журналістів пройшли через інформаційний терор. Їм жорстоко погрожували і залякували. Багато хто змушений був брати псевдоніми і міняли голос під час озвучення своїх сюжетів. Інші рятувалися тим, що переїжджали жити в будівлі своїх телецентрів. Ці люди вже ризикують, просто йдучи на роботу, і навіть у своїх офісах — у Мелітополі намагалися підірвати будівлю телецентру, — пафосно віщав Малькевич.

Він же, буквально тижнем раніше, розписував усі плюси умертвіння свободи слова в окупації, коли рашисти в Мелітополі створили пресцентр, у якому видаватимуть "правильну" інформацію.

Абсолютно комічну інформацію озвучили на форумі. Тут, як то кажуть, найкращий захист — напад. Так, учасники форуму резюмували, що робота журналістів на "нових" територіях рф — безцінна. Далі цитата, щоб усвідомити вкотре весь ступінь маразму окупантів:

— Вони керуються честю і совістю на противагу створенню інформаційного поля за київським сценарієм. Українські журналісти не виїжджають на передові, вони упаковують у новинні сюжети лише пропаганду і фейки. Водночас для російських журналістів така робота неприйнятна, — повідомили учасники форуму.

Рашисти, звісно, фейки не упаковують. У них завдання в окупації — масштабніші.

Боротьбу зі словом, навіть із непромовленим, рашисти ведуть у Мелітополі з перших днів війни. Мелітопольських журналістів та їхніх родичів викрадали, в їхніх будинках влаштовували обшуки. 

Але шостого травня рашисти перейшли всі межі допустимого і викрали відому журналістку Ірину Левченко та її чоловіка. Примітно, що Ірина з чоловіком — пенсіонери, ніякою трудовою діяльністю не займаються.

Про долю Ірини та Олександра Левченка досі нічого невідомо…

Джерело

Новости Украины