Без олів’є і привітання від президента: як військові з Буковини зустріли Новий рік

За інформацією: Суспільне Чернівці.

Побратими Віталія Аврама. Фото надав військовий

Буковинець Віталій Аврам служить в батальйоні чернівецької тероборони. Зараз військову службу несе на Харківщині. Через нестабільну ситуацію на лінії фронту в ніч на 1 січня, разом із побратимами, йому не вдалося відзначити Новий рік.

Про це військовий розповів у коментарі Суспільному.

За словами військового, у новорічну ніч обійшлися без олів'є, опівночі військові лише привітали один одного з Новим роком.

“Олів'є у нас було умовне, приготували салат з тих продуктів, якими нас тут забезпечують з боку держави. Попри те, що у нашому батальйоні майже всі з Буковини, нам не вдалося хоча б на декілька хвилин зібратися за нашим умовним столом, це було неможливо. Ми більше готувалися до нічної варти, тому що вночі ситуація була нестабільна”, — каже військовий.

Побратими Віталія Аврама. Фото надав військовий

Віталій розповідає, що також не вдалося послухати привітання президента, оскільки на вартових позиціях, де він несе службу, немає інтернету.

В перший день повномасштабного наступу Віталій пішов до військкомату, розповідає, оскільки не мав бойового досвіду, його розподілили до чернівецької тероборони. Згодом батальйон відправили на Харківщину, де він і зараз перебуває.

Новости Украины