Бій Ломаченко – Лопес під загрозою зриву: американця не влаштував контракт

Теофімо Лопес
/ GETTY IMAGES

Поєдинок між Василем Ломаченком та Теофімо Лопесом опинився під загрозою зриву. Під час укладення контракту на бій Теофімо Лопеса не влаштував гонорар.

Журналіст The Athletic Майка Коппінджера повідомляє, що чемпіон світу за версією IBF Лопес незадоволений запропонованим гонораром. Лопес отримав пропозицію у розмірі 1,2 мільйона доларів.

До речі: Ломаченко – Лопес: бій відбудеться без глядачів

Бій під загрозою

За інформацією журналіста, Лопес хоче набагато більшу суму, аніж йому запропонували. Через це бій виявився під загрозою зриву.

Ломаченко погодився на гонорар у розмірі понад 3 мільйони доларів.

Більше того, повідомляється, що Лопес вже погодився на бій з іншим суперником.

До орієнтовної дати бою залишилося трохи більше, аніж 60 днів, і наші джерела повідомляють, що Теофімо змирився із захистом свого титулу проти іншого суперника. Чи можна врятувати цей бій?,
– пише Коппінджер.

Коментар Лопеса

Лопес повідомив у твіттері, що буде готовий обговорювати всі питання щодо бою з Ломаченком завтра.

Вчора Теофімо відсвяткував 23-річчя і вирішив взяти собі ще один вихідний.

«Ми можемо поговорити про бізнес завтра. Сьогодні мій день. Я хочу висловити подяку і насолоджуватися», – написав Лопес у твіттері.

Ломаченко – Лопес: що відомо про бій

На кону двобою стоятиме звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. До цього Ломаченко здобув титули WBС, WBA, WBO. Титул IBF все ще належить Лопесу.

Вперше суперники мали зустрітися 30 травня у США, але бій був перенесений через карантин.

Нещодавно WBC повідомила, що поєдинок відбудеться у вересні. Втім, менеджери обох боксерів заявили, що двобій запланований на 3 жовтня.

Источник

Новости Украины