Біля Вінниці в автопригоді загинуло подружжя

Біля Вінниці в автопригоді загинуло подружжя

22 липня поблизу села Сальник, що на Вінниччині, сталася ДТП. Зіткнулися два автомобілі — Toyota та Daewoo. Водій та пасажирка одного з авто загинули, водій іншого авто — госпіталізований до лікарні. Поліція з’ясовує обставини причини автопригоди.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Аварія сталась близько 17:30 години. За попередньою інформацією слідства, 35-річний водій Toyota, житель Київської області, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Daewoo.

У результаті автопригоди 58-річний водій Daewoo і його 55-річна пасажирка, мешканці Житомирської області, загинули на місці пригоди.

Водій Toyota з тілесними ушкодженнями госпіталізований до лікарні.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена причина автопригоди. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачене покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Источник

Новости Украины