Бітрікс 24: універсальна програма для обліку робочого часу

Що це?

Бітрікс24 — це набір технічних інструментів, які допомагають бізнесу працювати.

Слід зазначити, що в кожній компанії чи організації проводиться облік використання робочого часу, для того, щоб нараховувати заробітну платню працівникам. CRM системи – це найбільш ефективний метод, який контролює процеси в компанії кожного дня. Зазвичай її використовують для створення бази даних. Де зручно зберігати інформацію про співробітника.

Якщо хочете налагодити продуктивну роботу з працівником, слід використовувати Бітрікс24 для втіленням CRM-системи.

Можливості управління проектами

Діяльність обліку робочого часу працює спільно з органайзером, документами, срм та іншим. В час, коли робітник розпочав працю, необхідно натиснути на розділ «Розпочато роботу». Якщо є перерва, необхідно це встановити – поставити на таймер. Після завершення робочого дня потрібно вийти з системи і автоматично поставити на паузу.

За допомогою планувальника часу можна розпланувати завдання на кожен день. В Бітрікс24 працює функція нарахування заробітної плати за відпрацьований час. За допомогою встановленого тарифу. За потреби можна змінювати тривалість робочого дня.

Табель обліку опрацьованого часу, дозволяє, як результат сформувати звіт. Спочатку створюються денні звіти, потім тижневі, і, як підсумок – місячні. Вони надходять до керівництва в Excel формі. Також в системі працює функція відсутностей, де можна зафіксувати відрядження співробітника, і також нарахувати робочій час.

Керівник може відкрити форму, переглянути і проконтролювати по кожному робітнику, його відпрацьований час на роботі. Звіт складений за розділами: кількість робочих днів, годин і зауваження (порушення) працівника.

Отже, можна зробити висновок, що програма обліку відпрацьованого часу – це прозорий контроль керівництвом, щодо роботи працівників компанії.

Плюси табеля обліку

  • економія часу на підсумок відпрацьованих годин співробітником;
  • система (техніка) самостійно робить підрахунки;
  • менше помилок зі сторони бухгалтера;
  • розвантаження бухгалтера;
  • зручність і продуктивність системи.

Існує декілька типів відсутностей працівника, за допомогою яких керівник зможе встановити, де його співробітник буд той чи інший час.

Якщо необхідно установити ефективність праці робітника, можна скористатись програмою обліку робочого часу. І на основі цього зробити висновки.

Цінуєте час бухгалтерського відділу, скористайтеся Бітрікс24 (автоматизованою системою обліку робочого часу).

Новости Украины