Боєприпаси та наркотики знайшли у кременчужанина вдома

Отакої!

Купу крадених речей, боєприпаси та наркотики знайшли вдома у 42-річного мешканця Кременчука. Він проживає у приватному будинку, передає Нацполіція у Полтавській області. 

Як зазначається, раніше чоловік вже був судимий. Своє домоволодіння він навіть додумався обладнати приладами відеонагляду. Однак, поліція і так змогла розкрити злочини, які приховував чоловік та віднайти крадені речі. 

Правоохоронцям вдалося отримати дозвіл на проведення санкціонованого обшуку (за рішенням суду). Під час обшуків вони знайшли боєприпаси, наркотики, ваги, «чорнову» документацію, ймовірно викрадену побутову та садову техніку, а ще — електроінструменти та велосипед.  

За словами тимчасово виконуючого обов’язки керівника поліції міста Юрія Трембіцького, раніше чоловік був судимий за зберігання наркотиків та зброї. Нині кременчужанина підозрюють у низці крадіжок, які були скоєні в Кременчуці.  

Проти затриманого порушили кримінальне провадження за ст. 198 (придбання або збут майна, завідомо здобутого злочинним шляхом), ст. 309 (незаконне зберіганнянаркотичних засобів мети збуту) та ст. 263 (незаконне поводження з бойовими припасами) Кримінального кодексу України.  

Раніше, видання 05366 писало: у кременчужанина вилучили два пістолети. А також: поліцейських з Полтавщини нагородили зброєю та у Кременчуці з-під землі дістали авіабомбу. 

За інформацією Кременчуцького відділу поліції

Источник

Новости Украины