Водій збив двох велосипедистів: один чоловік помер

Одним ударом

У Полтавській області сьогодні вночі, 15 серпня, сталася страшна дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля «Volkswagen Transporter» збив одразу ж двох велосипедистів, передає прес-служба Нацполіції у Полтавській області.

Як зазначається, обставини ДТП наразі розслідує поліція. Це сталося у Глобинському районі, близько 02:00, в селі Погреби.

Керував «Volkswagen Transporter» 57-річний мешканець міста Яготин. Після наїзду на двох велосипедистів, один із них помер, інший отримав травми.

Відомо, що травмований чоловік – це 48-річний мешканець Кременчуцького району. З тілесними ушкодженнями його доставили до лікарні. На місці трагедії працювала слідчо-оперативна група поліції.

За фактом ДТП може бути відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Раніше, видання 05366 повідомляло: з банкомату на Полтавщині вкрали всі гроші. А також: на Полтавщині сталося дві ДТП та біля Кременчука сталася ДТП: є загиблий.

Нацполіція у Полтавській області

Источник

Новости Украины