«Був мобілізований на передню лінію». У Шостці попрощалися з Сергієм Коваленком

За інформацією: Суспільне Суми.

Фото: Микола Нога

21 лютого у Шостці, що на Сумщині, попрощались з 53-річним майором Сергієм Коваленком. Він був військовим пенсіонером, після початку повномасштабного вторгнення тривалий час волонтерив, а взимку знову приєднався до війська.

Суспільне Суми

"Сергій — офіцер нашого полку Нацгвардії, був мобілізований на передню лінію. На жаль, при артобстрілі російською артилерією загинув і сьогодні ми його проводжаємо у останню путь. Людина була шанована, поважна, справжній офіцер, справжній патріот і справжній шосткинець", — сказав Ярослав Счасливцев, заступник Шосткинського міського голови.

Військовий пенсіонер Іван Кость, розповів, що тривалий час служив разом з Сергієм у військовій частині міста Шостка: "За період служби у військовій частині він пройшов всі посади: від командира взводу — до старшого офіцера з бойової підготовки. Однією з важливих рис його характеру була турбота про своїх солдатів, вони його дуже поважали".

Шосткинчанин Сергій, сусід загиблого, сказав, що завжди підтримував теплі стосунки з ним: "Він був нормальною відкритою людиною, завжди допомагав, ніколи не сидів на місці, з всіма сусідами дружив. Ми всім під’їздом проводжали, людей багато було – ви самі бачили. Всі любили та поважали його".

Суспільне Суми

Поховали Сергія Коваленка на цвинтарі мікрорайону Капсуль в місті Шостка.

Що відомо

  • У Донецькій області загинув військовий з Роменщини Олександр Жарий

Новости Украины