Черешеньки з медом: «все тягни, що в борщ згодиться», оборона просить колобків, вперьод за щастьєм

Черешеньки з медом: «все тягни, що в борщ згодиться», оборона просить колобків, вперьод за щастьєм

Добривечір, наші любі бджілки! бажаємо, аби не бракувало віри, ЗСУ – робить у орках діри. А русні, по-доброму, зичим стати добривом! У телеграм-етері «Черешеньки з медом» — новини, від яких солодшає на серці.

 

У Мелітополі із обороною усе зашибісь – защітніков шукають, друкуючи оголошення. Так, мол, і так, треба купа вояк – від міноментника до снайпера, все тягни, що в борщ згодиться! І набирають рекрутів не абикуди – у банд-гвардію самого гауляйтера Запорізької області Є.Балицького – батальон імені Судоплатова.

Скоро будуть на парканах крейдою оголошення малювать. «Єслі хочєшь бить гєроєм – славний похорон устроім!»

 

На цьому від’ємні успіхи пацючків-воячків у обороні не закінчуються. Не менш блискуче зведені і укріплення довкола Мелітополя. То у низинах окопів нагребуть, аби їх зверху ЗСУ мантулить було лучче. То лєчєбних пірамідок натицяють кругом Мелітополя, а воно мало шо не допоможуть, ще й заважать будуть! То бліндажі без перекриттів замастирять – аби наші безпілотники могли їм зверху колобків накидать із русской народной сказкі.

Чогось іншого і не очікували. Гляньте, як ці дупорукі ліниві мишебратья у своїх саратовах животіють, не кажучи вже про воркути. Нє жилі богато, нє хрєн і начінать!

 

Незважаючи на деградацію і розруху, якою московія повниться, як Бердянськ – бичками, рашисти продовжують уперто тягнути Мелітополь на огидне совєцьке дно. Наприклад, школярам урізноманітнили учбові будні, примусивши, за старою радянською традицією, збирати макулатуру. Із якої зроблять «правільниє» книжки.

Це у тих гаспидських гєйропах гаджети, проекти молодьожні, фестивалі, свобода, рівність, братернісь, корочє. А за совка – стройсь в шерєнгу, впєрьод за щастьєм, хто не хоче, получе в дюндєль!

На цьому прощаємось, любі бджілки. Бережіть себе. Все буде Україна!

Пишіть черешенькам – [email protected].

Джерело

Новости Украины