Чернігівські спортсмени здобули низку нагород на всеукраїнських змаганнях

У період з 17 по 18 вересня в Івано-Франківську проходив чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів. Участь у змаганнях взяли і спортсмени із Чернігівщини.

Так, вихованець дитячо-юнацької спортивної школи «Україна» Чернігівської міської ради Олександр Сидоренко здобув «срібло» у змаганнях з бігу на дистанції 1500 метрів.

Готував спортсмена до змагань тренер Володимир Рябов.

 

З 13 по 18 вересня у Хмельницькому проходив чемпіонат України з важкої атлетики. За медалі змагалися близько двохсот спортсменів.

Вихованці Чернігівської обласної школи вищої спортивної майстерності вибороли дві золоті нагороди. Так, Валентина Кисіль не мала собі рівних у ваговій категорії +87 кг, а Андрій Ревко став кращим у ваговій категорії 55 кг.

 

Ще один чернігівський спортсмен Богдан Міненко зупинився за крок від п’єдесталу та посів 4 місце у ваговій категорії 67 кг.

Вдалими змагання стали для вихованки Бобровицької дитячо-юнацької спортивної школи Яни Стеніної, яка здобула «золото» у ваговій категорії до 71 кг.

Останній змагальний день чемпіонату виявився переможним для вихованця дитячо-юнацької спортивної школи «Атлет» Чернігівської міської ради Микити Рубановського. Важкоатлет виборов золоту нагороду у ваговій категорії до 109 кг.

Гарними результатами відзначилися і чернігівські лучники, які у період з 5 по 9 вересня взяли участь у чемпіонаті України зі стрільби з лука серед юніорів.

Так, вихованці дитячо-юнацької спортивної школи «Фортуна» Чернігівської міської ради Віталій Галайко та Поліна Жук посіли перше місце у змаганнях змішаних команд.

Окрім цього, за результатами олімпійського раунду обидва спортсмени ввійшли до вісімки найкращих.

Готував спортсменів до змагань тренер Євген Руденчик.

Джерело — пресслужба Чернігівської ОВА

Источник

Новости Украины