Четверо чоловіків вкрали пальне на АЗС у Харкові під час комендантської години

Зловмисників затримали поліцейські.

Сума збитків від вкраденого дизельного пального склала 30 000 гривень.

Вранці 27 серпня під час дії комендантської години четверо чоловіків вкрали на АЗС у Харкові майже 600 літрів дизельного пального. Їх виявили поліцейські під час патрулювання Новобаварського району. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Харківській області.

«У комендантський час чоловіки приїхали на автозаправну станцію. Відкрили кришку резервуара та за допомогою насоса і шланга викачали пальне», — розповіли в поліції.

У крадіїв у руках було 30 каністр із дизельним пальним. Зловмисниками виявилися чоловіки віком від 32 до 56 років. Троє з них раніше притягувалися до кримінальної відповідальності. Усіх чотирьох зловмисників затримали.

Слідчі внесли відомості в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Як писав UA-NEWS.in.ua, 17 липня вночі, під час дії комендантської години, у Шевченківському районі Харкова патрульні виявили на вулиці чоловіка з викраденою камерою зовнішнього спостереження.

Джерело

Новости Украины