Чим допомагає агробот AgroMarket UUB

Аграрне направлення являється локомотивом української економіки. Наприклад, у 2021 році сільське господарство надало найвищий відсоток в економічній діяльності країни. Загальний експорт складає приблизно 41%. Вирощування урожаю в подібному темпі майже магія. Багато ресурсів витрачається на пошуки зустрічних аграрних пропозицій на ринку. Не забувайте, що ці угоди ще треба довести до путнього ладу.

Українські розробники створили агробот в Телеграмі AgroMarket UUB, який став персональним помічником всіх аграріїв. Тепер ви можете продавати та купувати зернові культури прибутково, оперативно, ефективно без будь-якого клопоту. На українській універсальній біржі він пропонується повністю безкоштовно.

Які можливості надаються

Завдяки цьому агроботу ви можете:

  • створити заявку на продаж чи купівлю аграрних товарів (зерна, бобових, олії та ін.);
  •  отримати ефективні зустрічні пропозиції стосовно власних заяв;
  • створити підписку на різноманітні аграрні культури в бажаному регіоні своєї країни;
  • отримати дані стосовно актуальної вартості та її змін в реальному часі на протязі тижня або місяця по усім регіонам;
  • знайти в пару кліків потенційного контрагента;
  • мати доступ до аналітичних прогнозів в Україні та по всьому світу;
  • отримати інформація стосовно тижневих тендерів;
  • ознайомитися з відомостями про логістику;
  •  отримати дані про поточний бюджет, кредитні програми та гранти;
  • ознайомитися з корисними посиланнями, завдяки яким можна почати власну експертну справу;

Завдяки AgroMarket UUB можна отримати інтерактивну мапу, на якій ви не тільки побачите розташування всіх елеваторів, також представлена інша цікава інформація. Даний агробот являється безкоштовним зручним інструментом, що дозволяє значно економити час на пошуках контрагентів та аналізуванні ринку.

Що ще цікавого

В даному агроботі представлені популярні види зерна. Також ви отримуєте можливість не тільки продавати, а й купувати захисні засоби, посівні матеріали та ін. Над розширенням аналітичних процесів працюють українські універсальні біржі. Завдяки цьому ви будете в курсі поточних цін, вартості зберігання, ринкових тенденцій, логістики тощо. Головна перевага полягає в безкоштовності, хоча на інших ринках подібний ресурс зазвичай платний чи має обмежений функціонал. Працівники не втручаються у торговельні відносини між продавцями та покупцями. Коли продавець хоче змінити дані, він одразу установлює новий варіант. Завдяки декільком натисканням можна порівняти закупівлі та відредагувати їх. Усе відбувається легко, просто та повністю доступно.

AgroMarket UUB уявляє собою зручний інструмент, який призначеній навіть для користування на смартфоні. Необхідно зайти на агробот та зареєструватися. Після чого кожен отримає ціну з бажаного регіону або середню по Україні вартість. Наразі його реалізовано тільки в Телеграм, але в майбутньому він буде доступний на інших платформах. Ви точно залишитеся задоволені даним ресурсом.

Новости Украины