Чоловічий шарф – модний аксесуар у прохолодну погоду

Чоловічі шарфи – це класичний елемент одягу, який зігріває у прохолодні дні. Вони м’які та не мнуться, зручні у використанні та не потребують особливого догляду, навіть швидко сохнуть у вологому стані та все одно залишаються м’якими. Цей аксесуар підкреслює індивідуальність та роблять узагалі стильний вишуканий образ. Його можна носити поверх пальт та піджаків або джемперів. Ви також можете носити під піджаком, щоб зробити аутфіт більш стильним та елегантним. Він захищатиме від холоду, вітру та інших несприятливих погодних умов.

Як обрати шарф для чоловіка?

Шарф чоловічий захищає від вологих осінніх вітрів та морозного зимового повітря. Перед тим як купити такий аксесуар необхідно акцентувати увагу на деякі критерії, а саме:

  1. Поєднання з верхнім одягом та загальним виглядом. Для повсякденного образу краще обирайте шарф великої в’язки, який добре поєднується з піджаком, светром або пальто. Для ділового стилю найкраще підійдуть вироби з вовни або кашеміру.
  2. Склад матеріалу. Якщо до складу входить акрил, такий одяг використовується в прохолодному кліматі, але ніяк не в холодному. Кашемір, який є легким, комфортним та ніжним – буде забезпечувати надійний захист. Натуральні матеріали, які використовуються у шарфі, не викликають ніяких подразнень та алергічний реакцій.
  3. Вибір бренду. Купівля виробів у надійного виробника гарантує їх якість, надійність та довговічність.
  4.  Колір шарфа. Він повинен відрізнятися на кілька тонів (або темних, або світлих) від основного кольору верхнього одягу. Якщо ви хочете освіжити та омолодити обличчя, то купуйте такі аксесуари яскравих або теплих кольорів.

Правила догляду за чоловічими шарфами

З настанням холодної пори року одними з основним елементів одягу у гардеробі є шарфи, шапки та рукавички, бо вони захищають від холоду та доповнюють будь-який образ. Наприклад, якщо шарфи з натуральної вовни, то вони досить вибагливі у догляді. Тож необхідно знати про деякі правила:

  • Вироби потрібно прати у теплій воді тільки при температурі тридцяти градусів Цельсію без тривалого замочування.
  • Використовувати ручне прання зі спеціальним м’яким миючим засобом.
  • Не слід викручувати, а краще загорнути в рушник і акуратно висушити.
  • Аксесуари з вовни не можна вішати сушитися.

При такому правильному догляді ви зможете зберегти вироби у хорошому стані, у якому і придбали. Ваші шарфи довго виглядатимуть наче нові та не втратять своєї привабливості.

Новости Украины