Чому так популярні джинси

Деякі види одягу постійно залишаються на піку популярності, не дивлячись на швидкоплинні модні тенденції. Джинси входять в гардероб кожної людини, оскільки підходять під будь-який вік і комплекцію. Вони можуть бути використані як повсякденний варіант або одягатися для особливих випадків.

Як підібрати джинси

Щоб в джинсах відчувати себе комфортно і чудово виглядати, потрібно правильно підібрати розмір виробу. Основними критеріями підбору брюк є ширина пояса і довжина штанини. При покупці джинс в інтернет-магазині потрібно співставити мірки з розмірної сіткою, що допоможе купити відповідний виріб.

При виборі довжини брюк потрібно враховувати, з яким типом взуття вони будуть носитися. У будь-якому випадку штанина повинна прикривати каблук до середини. Це правило не поширюється на укорочені моделі. При покупці довгих штанів можна надати їм стильний образ, підвернувши до потрібної довжини.

Плюси і мінуси джинс

Плюси джинсових штанів обумовлені особливістю матеріалу, з якого вони виготовляються. Він відрізняється міцністю і довговічністю, що обумовлює практичність виробу. З переваг джинс також можна відзначити:

  • гігроскопічність, зважаючи натурального походження сировини;
  • безліч фасонів, що відрізняються дизайном, варіаціями обробки тканини, щільністю і фарбуванням;
  • збереження зовнішнього вигляду протягом усього терміну використання;
  • нескладний догляд, який зводиться до прання, оскільки при правильній сушці більшість моделей не вимагають прасування;
  • універсальність, оскільки виріб доречний в будь-який час року;
  • забезпечення комфорту власнику з огляду на те, що матеріал не перетягує, не притягає ворс, не електризується, не мнеться, не скачується, але при цьому захищає від вітру, холоду і спеки;
  • можливість вибору моделі в широкому ціновому і дизайнерському сегменті.

До недоліків джинс відноситься їх усадка після прання, проте виріб має особливість відновлювати колишні обсяги в процесі носіння. Неякісні штани з часом можуть стати твердими, з втраченим кольором, однак щоб не зіткнутися з такими неприємностями, потрібно купувати джинси перевіреного бренду.

Висновки

Джинси присутні в гардеробі кожної людини і не в одному екземплярі. Їх купують з орієнтацією на сезон, в різних кольорових рішеннях і моделях. Щоб виріб радувало свого господаря важливо правильно підібрати розмір і вибирати моделі з орієнтацією на тип фігури.

Новости Украины