Чужих дітей не буває! На Хмельниччині організували допомогу сім’ї, яка опинилась у скруті

До ініціативи долучилися місцеві підприємці та усі небайдужі, завдяки чому вдалося виконати мрії дітей, які до цього раніше ніколи не отримували подібних подарунків.

Певний час у місті енергетиків мешкала сім’я з сусідньої області, яка опинилась у складних життєвих обставинах. І місцева влада, і поліцейські офіцери громади настільки перейнялись долею хлопчиків, що допомогли сім’ї вирішити їхні проблеми на малій батьківщині. А перед від’їздом вирішили зробити дітям подарунок. До ініціативи активно долучилися місцеві підприємці.

Спільними зусиллями хлопчикам вдалося придбати велосипеди, самокат, одяг та інші необхідні речі.

— Нам не було звідки чекати підтримки, — каже мама хлопчиків. — А тут до нас поставились, як до рідних. На жаль, я ніколи не мала змоги купити дітям такі речі. А зараз радощам хлопців немає меж. Нарешті у них є те, що і в однолітків. Ми безмежно вдячні нетішинцям за допомогу.

Сподіваємось, у майбутньому здійсниться ще одна дитяча мрія цих пустунів. Адже обидва хлопці безапеляційно заявили, що коли виростуть, стануть поліцейськими, щоб захищати тих, хто цього потребує. Тож нехай щастить!

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Источник

Новости Украины