У Хмельницькому поліцейські психологи навчають учасників ООС, як зберігати спокій в екстремальних умовах

У  підготовки бійців спецроти «Богдан» до чергової ротації в зоні проведення Операції Об’єрамкахднаних Сил працівники сектору психологічного забезпечення УКЗ ГУНП в Хмельницькій області проводять з хлопцями серію тренінгів, покликаних навчити їх психологічній саморегуляції в екстремальних умовах.

Серед «богданівців» є чимало тих, хто пройшов уже більше 20 ротацій в зоні проведення Операції Об’єднаних Сил. Сумарно — це більше 3-х років служби в умовах постійного напруження і небезпеки. Тому тема збереження емоційної рівноваги є для хлопців та дівчат більш ніж актуальною.

— Під час тренінгу ми відпрацьовували різноманітні психологічні прийоми та техніки саморегуляції, які допомагають визначити психологічний стан, виявити переживання, зняти втому та напруженість, зменшити тривожність, поліпшити настрій, — говорить начальник сектору психологічного забезпечення Віталій Манзяк.

Варто зазначити, що з початку військових дій на сході нашої держави поліцейські психологи постійно проводять заняття з колегами, які несуть службу в зоні ООС.

Сектор психологічного забезпечення УКЗ ГУНП в Хмельницькій області

Источник

Новости Украины