Daihatsu Copen перетворили на серйозний позашляховик

Японський майстер вирішив додати своєму Daihatsu Copen позашляхових здібностей. Після модернізації впізнати в машині серійну модель практично неможливо.

Про цікавий тюнінг розповів портал Carscoops. Оригінальний Daihatsu Copen є одним із найцікавіших кей-карів у Японії. Двомісний родстер випускається вже багато років, але завдяки своєму дизайну виглядає цілком сучасно. Але власнику представленого на ілюстраціях Daihatsu 2015 випуску захотілося розширити функціонал моделі.

Найбільш суттєві зміни відбулися з шасі. Завдяки комплекту нових елементів підвіски та 15-дюймовим легкосплавним дискам OZ Racing, які взули у «зубасту» гуму Yokohama Geolandar M/T, автомобіль виглядає повністю готовим до ралі-рейдів. Крім того, короткі звиси, невелика колісна база та мала вага також позитивно позначаються на прохідності машини, обмеженої лише скромним двигуном та переднім приводом.

Також автомобіль отримав стайлінг-пакет XPlay від Daihatsu, який включає чорні крила та бампери. Власник доповнив образ машини додатковими світлодіодними фарами IPF на капоті, червоними гаками, що буксирують, світлодіодними протитуманками і тонованою оптикою від Copen GR Sport. На спеціальному трубчастому каркасі розмістили позашляхові аксесуари від ARB та каністру Rotopax, а ззаду добре видно великі хромовані труби від HKS та фаркоп.

Дах обладнали електроприводом від Takeoff, а в салоні встановили спортивні крісла від Recaro з червоними контрастними вставками, а також кермо та важіль КП від Momo. У рух автомобіль приводить турбований двигун об’ємом 660 см куб., який працює в парі з варіатором CVT. Унікальний родстер оцінили в $13215, що можна порівняти з вартістю нового Copen у Японії.

Як повідомляв раніше OBOZREVATEL, компанія Daihatsu підготувала 5 концептів до віртуального автошоу в Токіо.

Джерело

Новости Украины