Данілов – про рейд російських добровольців в РФ: Це тільки початок

Данілов – про рейд російських добровольців в РФ: Це тільки початок

Фото: facebook.com/rnbou

Спільна операція  легіону «Свобода Росії», РДК і Сибірського батальйону в Росії є тільки початком. Про це в ефірі телемарафону заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов, пише «Кореспондент».

Він наголосив, російські добровольці мають право перебувати на своїй території та захищати власну свободу.

 — Мають право громадяни Росії зробити свій вибір, це їх особисте право. Інша справа, що там зараз засіла тоталітарна секта, яка не дає взагалі нікому продиху. А вони борються за те, щоб була інша країна, була свобода, — сказав Данілов.

Він наголосив, що уважно слухав повідомлення, яке російські добровольчі батальйони передавали в ефір з території Росії і, скоріш за все, це «тільки початок» і «такого буде дуже і дуже багато».

— Якщо Путін і його кліка вважають, що у них там все гаразд, то вони глибоко помиляються. Боротися треба обов’язково, без боротьби немає перемоги. Я більш ніж упевнений, що ті росіяни, які прагнуть свободи, прагнуть незалежності, обов’язково отримають перемогу, — додав Данілов.

Добровольці ж станом на вечір 12 березня залишались в Курській і Бєлгородській областях Росії.  Представник «Свободи Росії» Олексій Барановський «Лютик» анонсували «спекотну ніч».

— Всі наші групи, як і раніше, перебувають на території Курської та Бєлгородської областей. Вся ситуація продовжується. Сьогодні ми бачили лише першу частину із п’єси на багато актів, — наголосили вони.

Станом на 6-ту ранку даних про можливі події  в областях немає.  

Зранку 12 березня РДК, легіон «Свобода Росії» та Сибірський батальйон зайшли до Курської та Бєлгородської областей Росії. На Бєлгородщині була чутна стрілянина.   В ГУР заявили, що російські добровольці  діють автономно. В управлінні наголосили, що росіяни  мають на це повне право. 

 

Джерело

Новости Украины