Де в Кам’янському можна придбати найдешевшу сіль

Всі ми добре пам’ятаємо, який ажіотаж був у магазинах, коли невдовзі після початку війни з Росією з прилавків почала зникати кухонна сіль. Тоді городяни були ладні купувати її за будь-яку ціну. Зараз сіль поставляють в Україну з-за кордону, і дефіциту її начебто немає, проте городяни все одно воліють мати кілька кілограмів цього продукту вдома про запас. Ми вирішили дізнатись, де у нас в місті можна придбати найдешевшу кухонну сіль.

В АТБ «Сіль кам’яна кухонна мелена першого гатунку» продається по 34,80 гривень за кілограмову упаковку. Країна виробник – Туреччина, хоча сама сіль, як зазначено на упаковці, розфасована в Одеській області.

У «Варусі» кам’янчани можуть придбати кам’яну сіль кількох виробників. Турецька сіль ТМ Emekci продається розфасована в упаковках по 750 грам – ціною 25,50 грн та по 1500 грам – ціною 42,00 грн. Польська харчова йодована сіль ТМ Solino коштує 23,70 гривень за кілограм. Сіль морську дрібного помолу Deltasal можна придбати по 27,50 гривень за кілограм. Цікаво, що в інтернет-магазині ROZERTKA зазначається, що ця сіль вже знята з виробництва. Тобто можна зробити припущення, що у «Варусі» розпродают її залишки.

У магазині «Малинка», розташованому на Черемушках, у наявності є розфасована харчова сіль Constanza по ціні 24,90 гривень за кілограмову упаковку, а також сіль харова Екстра на вагу по ціні 40,90 гривень за кілограм. А ще тут можна купити кілограмову упаковку морської харчової солі ТМ Хуторок за 47,90 гривень

Найдешевшу сіль ми знайшли у фірмовому магазині «ПРОДИС» заводу продтоварів, який розташований по вул. Республіканській.  Тут сіль продають оптом по 22 гривні за кілограм і по 25 гривень у роздріб.

Джерело

Новости Украины