Деокупована Херсонщина: поліцейські допомогли волонтерам довезти гуманітарну допомогу жителям Великої Олександрівки

За інформацією: Суспільне Херсон.

Поліцейські допомогли доставити гуманітарний вантаж у Велику Олександрівку, Херсонщина, жовтень 2022 Фото: поліція Херсонської області/Facebook

На Херсонщині поліцейські допомогли волонтерам довезти гуманітарну допомогу жителям деокупованої Великої Олександрівки. Авто волонтерів з’їхало в кювет і пошкодило колесо, повідомляє поліція Херсонської області.

Волонтери везли гуманітарні продуктові набори жителям звільненої Великої Олександрівки, коли їх автівка з’їхала в кювет.

Поліцейські допомогли доставити гуманітарний вантаж у Велику Олександрівку, Херсонщина, жовтень 2022. Фото: поліція Херсонської області/Facebook

Правоохоронці попросили місцевих пригнати трактор, але автомобіль їхати далі не міг через пошкоджене колесо.

Поліцейські допомогли перевантажити та доставити гуманітарний вантаж у Велику Олександрівку, Херсонщина, жовтень 2022. Фото: Поліція Херсонської області/Facebook

Поліцейські разом з волонтерами перенесли вантаж в інший автомобіль та супроводили його до Великої Олександрівки, де місцеві жителі отримали гуманітарну допомогу.

Що відомо:

  • На деокупованих територіях Херсонщини відновляють свою роботу відділення Нової Пошти.
  • У Нововоронцовській лікарні відновили електропостачання. В селі Нова Калуга полагоджено майже 40 км ліній підстанції "Апостолове – Високопілля".
  • Укрпошта доставлятиме пенсії жителям 45 деокупованих населених пунктів Бериславського району Херсонської області.
  • Жителі деокупованих сіл Бериславського району отримують грошову допомогу від товариства Червоного Хреста. Першими виплату отримали жителі Кочубеївської територіальної громади.
  • 75 херсонських родин з немовлятами, дітьми з інвалідністю та багатодітних родин у вересні отримали допомогу від доброчинців в рамках гуманітарної програми "Рятуємо Разом. Херсон".

Новости Украины