Депортовані та евакуйовані жителі Мелітополя «стають росіянами»

Депортированные и эвакуировавшиеся жители Мелитополя "становятся россиянами"

Терор по відношенню до жителів окупованої частини Запорізької області, вивезених на територію росії або вимушених туди втекти, стає дедалі сильнішим. Причому однієї заяви на отримання паспорта з двоголовим бройлером замало – потрібно принести присягу громадянина РФ.

Як пишуть окупанти-поліцаї, «громадяни України та особи без громадянства, які постійно проживають або раніше постійно проживали на території Запорізької області та виїхали на територію Російської Федерації, а також їх неповнолітні діти визнаються громадянами Російської Федерації з дня входження області до складу Росії за умови принесення Присяги громадянина Російської Федерації».

Інакше як після складання присяги, паспорт громадянам України не видадуть. А значить, що на нормальну роботу в «самой скрєпной» їм не влаштуватися, та й загалом життя не дадуть.

Швондера із «Собачого серця» нагадує: «Мы, управление дома, пришли к вам после общего собрания жильцов нашего дома, на котором стоял вопрос об уплотнении квартир дома». «Русскій мір» у всій своїй красі…

Джерело

Новости Украины