Депутати обласної ради напрацьовують нові напрямки роботи з благодійними організаціями

Днями народні обранці провели робочу зустріч із керівником Запорізького БФ «Єдність за майбутнє» Тамарою Огородовою.

Оксана Бугайчук, Олександр Передерій, Маргарита Трипольська, Віталій Пасевін та Наталія Кругляк розказали про основні потреби громадян, з якими вони звертаються до депутатів та отримали детальну інформацію про можливості Фонду.

Один з напрямків роботи благодійної організації – придбання генераторів, обладнання та препаратів для очищення води,помп для прокачування води й т.д. на випадок пошкодження через бойові дії мереж електро чи водопостачання. Так, фонд уже передав помпу для Матвіївської громади. Крім того, наразі відпрацьовується можливість закупки туристичного спорядження – карематів, спальних мішків, газових горілок тощо.

Як прокоментувала депутат обласної ради Оксана Бугайчук, учасники наради також обговорили можливості надання матеріальної та гуманітарної допомоги жителям області з-поміж ВПО.

— Люди звертаються до нас з різними потребами, є серед заявників і соціально-незахищені верстви населення, і внутрішньо переміщені особи, мешканці громад області, які виїхали з тимчасово окупованих територій, надається допомога й військовим. Ми співпрацюємо з різними фондами, кожна допомога сьогодні важлива, — заявила Оксана Бугайчук.

Відділ комунікацій Запорізької обласної ради

 

Источник

Новости Украины