Директорку навчального закладу та підприємицю з Хмельниччини підозрюють у привласненні пів мільйона державних грошей

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Ілюстративне фото: Фокус

На Хмельниччині директора професійного навчального закладу та підприємицю підозрюють у привласненні понад пів мільйона гривень бюджетних коштів, за які мало бути придбано автомобіль та електричне обладнання для навчального центру.

Про це повідомляє Хмельницька обласна прокуратура.

"У 2021 році між директором навчального закладу на фізичною особою-підприємцем з Нетішина було укладено договори поставки автомобіля вартістю 463 тисячі гривень та електричного обладнання для навчально-практичного центру на суму понад 1,2 мільйони гривень. Встановлено, що закладом освіти на підставі видаткових накладних бюджетні кошти за договорами було перераховано в повному обсязі, однак транспортний засіб та частину устаткування до навчального закладу поставлено не було, а накладні жінки підробили. Внаслідок таких протиправних дій було привласнено близько 530 тисяч гривень бюджетних коштів", — йдеться у повідомленні прокуратури.

За інформацією прокуратури, наразі директорці професійного навчального закладу та підприємиці повідомлено про підозри у привласненні чужого майна, шляхом зловживання службовим становищем.

Новости Украины