Джон Ф’юрі: Бій Ф’юрі – Джошуа буде більше поєдинку проти Усика

Джон Ф’юрі: Бій Ф’юрі – Джошуа буде більше поєдинку проти Усика

Энтони Джошуа, фото — Getty Images

Джон Ф’юрі, батько чемпіона WBC у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі, запропонував провести бій свого сина з екс-чемпіоном Ентоні Джошуа після поєдинку Ф’юрі з володарем титулів WBA/WBO/IBF/IBO Олександром Усиком.

«Слухайте, Ей Джей – чудовий хлопець, фанати не повинні налаштовуватись проти нього, це неправильно. Джошуа подарував публіці кілька чудових боїв, і вони мають підтримати його. У Ентоні все найкраще ще попереду. Давайте знову повернемо його на шлях перемог та проведемо супербій, коли Тайсон закінчить із українським кроликом».

«Це, безперечно, буде найбільший бій у боксі. Він буде більшим за поєдинок проти Усика. Джошуа та Тайсон – це все ще чудовий бій. Тому я закликаю вболівальників підтримати цю людину, не добивати її ногами у той момент, коли вона лежить».

Нагадаємо, що після поразки від Усика в реванші, Джошуа вів переговори про бій із Ф’юрі, проте сторони не зуміли домовитися. Пізніше Ф’юрі заявив, що Джошуа для нього мертвий, і вони більше не мають ніяких справ.

Бій за титул абсолютного чемпіона світу планують провести 29 квітня на стадіоні Вемблі. Усик прийняв пропозицію Ф’юрі про поділ гонорару 70/30 з умовою, що британець одразу після бою пожертвує один мільйон фунтів Україні.

Також повідомлялося, що Ф’юрі запропонував Усіку не включати до контракту з об’єднавчого бою пункт про реванш. Ф’юрі вже відкрив свій тренувальний табір для підготовки до бою з українцем. Британець заявив, що йде із соцмереж на час тренувань у таборі. Усик також веде активну підготовку до поєдинку.

Джерело

Новости Украины