Гейні: Я викликав Лому кілька років тому, і нарешті доведу, що я найкращий у світі незалежно від ваги

Гейні: Я викликав Лому кілька років тому, і нарешті доведу, що я найкращий у світі незалежно від ваги

Дэвин Хэйни, фото — Getty Images

Абсолютний чемпіон світу у легкій вазі Девін Гейні вважає, що перемігши колишнього чемпіона у трьох вагових категоріях Василя Ломаченка отримає визнання як найкращий боєць незалежно від вагової категорії.

“Все змінилося. Довгий час Лома навіть не вимовляв мого імені. Якоїсь миті я навіть не думаю, що Лома знав мене, тому що він навіть не назвав моє ім’я”.

“Зрештою, ситуація почала змінюватися, і тепер ми тут, і я даю Ломі шанс. Мені це не потрібно. Коли слово було за ним, йому це було не потрібно, він і не захотів бою”.

“Він викликає багато бійців, але не б’ється з ними. Я боровся з усіма, кого я коли-небудь викликав, хто був готовий битися зі мною. Зараз вкотре я показую це. Я покликав Лому багато років тому. Минули роки, і ми поб’ємося”.

“Йдеться про спадщину. Я хотів битися з Ломою. Я знав, що зможу перемогти його тоді. Я все ще відчуваю те саме, і я покажу це. Це безперечно буде інший бій, ніж це було багато років тому”.

“Це продемонструє мої навички і покаже, що я найкращий боєць у світі. Я найкращий боєць у світі незалежно від ваги. Я просто битиму суперників одного за іншим. Продовжуйте вибудовувати їх, а я буду збивати їх з ніг, і, в кінці зрештою, зароблю свою повагу”.

“Я безперечно отримую більше поваги, ніж раніше. Після бою з Ломаченком я отримаю ще більше поваги, перемігши її”.

Раніше повідомлялося, що боксери близькі до завершення операції на спільний бій. Поєдинок за звання абсолютного чемпіона у легкій вазі має відбутися 20 травня у Лас-Вегасі.

Ломаченко у своєму останньому бою переміг американця Джемейна Ортіса. Для українця це був перший та єдиний поєдинок протягом 10 місяців.

У жовтні минулого року Гейні повторно виграв у Джорджа Камбососа та зберіг чемпіонські титули WBC, WBA Super, IBF та WBO у легкій вазі.

Джерело

Новости Украины