До Дня захисників та захисниць України у Чернігові погасили марки

За інформацією: Суспільне Чернігів.

ФОТО: Суспільне Чернігів

Разом із військовими погасили марки. 14 жовтня в День захисників та захисниць України Укрпошта презентувала нову серію патріотичних марок присвячених Збройним Силам. Гасили марки на фоні зруйнованої будівлі на околицях Чернігова разом із військовослужбовцями, які стали на захист міста 24 лютого.

"Чоловіче свято, поздоровляла чоловіків. А зараз так вийшло, що й сама долучилася до цього. Гордість! Гордість за нашу країну, гордість за дівчат, які такі ж самі, як і я, медики, кулеметниці, багато куди вони пішли. Які теж стали поряд з чоловіками і стали захисницями нашої України", – розповіла Наталія з позивним "Росомаха".

Наталія з позивним «Росомаха». ФОТО: Суспільне Чернігів

Марки до Дня захисників та захисниць України. ФОТО: Суспільне Чернігів

До Дня захисників та захисниць України у Чернігові погасили марки. ФОТО: Суспільне Чернігів

Укрпошта презентувала серію з шести марок, на яких зображені шість родів військ Збройних сил України. За словами директорки Чернігівської дирекції "Укрпошти" Олени Дорошенко, цю серію малював той самий художник, що й зобразив марку "Вільні. Незламні. Непереможні".

Олена Дорошенко. ФОТО: Суспільне Чернігів

"З кожної марочки вісім гривень йде на підтримку ЗСУ. Це благодійний випуск. І це перша марка з нової серії Збройні Сили України. Я думаю, що будуть й наступні випуски. Я думаю, всіх цікавить коли буде Кримський міст? Анонс ви всі бачили у Фейсбуці, соцмережах інших. Він буде! Підготовлено, ескізи всі готові", – повідомила Олена Дорошенко.

Новости Украины