ДТП в Одеській області: дівчина отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому голені та забоїв

Поліцейські попередньо встановили, що 37-річний водій автомобіля «Opel Movano», рухаючись автодорогою Т-16-27 «Серпневе-Тарутине-Арциз-Сарата», поблизу села Новоселівка здійснив наїзд на 14-річну місцеву жительку, коли вона перетинала дорогу у невстановленому місці. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому голені та забоїв і була госпіталізована до районної лікарні.

«Наразі керманича вантажівки перевіряють на стан сп`яніння. На місці події працюють співробітники територіального підрозділу поліції та встановлюють всі обставини аварії. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України», — зазначив т.в.о. начальника відділення № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Поліцейські закликають учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР, водіїв бути вкрай уважними за кермом, а пішоходів — перетинати проїзну частину дороги виключно по пішохідному переходу та впевнившись у відсутності транспорту, що наближається.

 

Джерело

Новости Украины