ДТП в Одеській області: травмувався водій легкового автомобіля та четверо його пасажирів

Поліцейські розслідують обставини ДТП на трасі Одеса – Рені. Автопригода сталася поблизу села Маяки.

Поліцейські попередньо встановили, що 43-річний водій автомобіля «ВАЗ», рухаючись у напрямку міста Рені, допустив зіткнення з автомобілем «МAN» під керуванням 36-річного чоловіка, коли той тільки виїхав на смугу руху в попутному напрямку.

Унаслідок ДТП травмувався водій легкового автомобіля та четверо його пасажирів: двоє 10-річних синів, 16-річна донька та 39-річна дружина. Дітей госпіталізували до Одеської обласної дитячої лікарні, а дорослих — до міської.

Водій вантажівки не постраждав. Його перевірили на стан сп’яніння, він був тверезим. У керманича «ВАЗу» у лікарні відібрали біологічні зразки для встановлення наявності алкоголю в організмі.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. В рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці помістили транспортні засоби на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідчі дії тривають.

Джерело

Новости Украины