Екскерівників «Львівського локомотиворемонтного заводу» підозрюють у розкраданні 1 млн грн

Фото — з відкритого доступу

Суд висунув підозру ексголові правління та ексдиректору з виробництва ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод» у розтраті майна на майже 1 мільйон гривень. 

Як повідомила на своїй сторінці у Facebook головна прокурорка Львівщини Ірина Діденко, за версією слідства ексголова разом з ексдиректором виробництва написали лист від неіснуючого підприємства. У листі начебто просять повернути надлишки кольорових та чорних металів, які утворилися після ремонту тягового агрегату. Після цього, посилаючись на підроблений документ, у 2018 році вивезли майно заводу, вартістю майже 1 млн. грн для подальшої реалізації.

Злочин виявили під час транспортування металу, на який у подальшому наклали арешт. Наразі є всі відповідні експертні висновки, тому зараз повідомили екскерівникам про підозру у розтраті майна та підробці документів (ст. 191 та ст. 366 КК України).

Зараз вирішують питання про обрання запобіжного заходу для осіб. Також ретельно перевіряють причетність до злочину інших службових осіб з числа керівництва Правління ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод».

Читайте також: У Львові судитимуть трьох лікарів: їх підозрюють у недбалості, що призвела до смерті 77-річної пацієнтки

Матеріал підготовлено на основі повідомлення у Facebook головної прокурорки Львівщини Ірини Діденко. 

Источник

Новости Украины