FAMILIA GARDEN — місце, куди хочеться повернутись

Найсімейніший ресторан міста FAMILIA GARDEN

Стаття про те, чому вам варто закохатись у домашню атмосферу високої кухні за невисокими цінами.

Якщо ви корінний місцевий, чи принаймні гість міста, і ви цікавитесь якісним сервісом та смачними стравами, то вам вже радили завітати до FAMILIA GARDEN. До числа прихильників приєднуємось і ми.

Ви будете вражені красою цього місця: європейський дизайн екстер’єру яскраво вирізняється та є окрасою центральної вулиці міста.

 Ведучий «Орел і Решка» Євген Синельников, а також актор студії Квартал-95 Євген Кошевий завітали до сімейного ресторану і залишилися задоволені своїм вибором. 

Як тільки ви відчиняєте двері закладу, вас люб’язно вітають ввічливі співробітники. Створений у світлих тонах та у поєднанні із сонячним світлом інтер’єр буде піднімати вам настрій протягом усього перебування.

Заклад славиться європейською кухнею, помірними цінами та окремим меню для вегетаріанців. Особливістю є напій, який складається з 47 інгредієнтів — Джин Monkey. Варто звернути увагу на великий вибір натуральних лимонадів та інших напоїв, а офіціанти допоможуть вже підібрати на ваш смак.  Додатково в ресторані є авторські страви для діток.

Для тих, хто прийшов відпочити чи відволіктись від буденності, вам запропонують винну карту, у якій кожен зможе знайти щось на свій смак.

FAMILIA GARDEN здивує меломанів вечорами живої музики у поєднанні із неперевершеними стравами, що разом утворює незабутню атмосферу.

Запрошуємо переконатись особисто за адресою: вул. Велика Перспективна, 34/32.

Источник

Новости Украины