Фандрейзингова платформа United24 зібрала за п’ять місяців $200 млн


Фандрейзингова платформа United24 зібрала за п'ять місяців $200 млн

Володимир Зеленський (Фото:Офіс президента)

Фандрейзингова платформа United24 зібрала благодійних внесків на суму близько $200 млн або близько 7,2 млрд грн за п’ять місяців. Про це повідомляє пресслужба United24.

Підписуйтесь на LIGA.Бізнес у Telegram: коротко про важливе

За час роботи платформи вдалося придбати близько 1000 дронів для Збройних Сил України та тисячі одиниць медичного обладнання.

Зокрема, в United24 відзвітували, що у вересні на фронт передали перші 20 дронів Warmate, придбаних у рамках збору Monobank.

У вересні до платформи приєдналися у ролі послів володар премії «Оскар», «Еммі» та «Ґреммі» Барбра Стрейзанд та виконавець ролі Люка Скайвокера у «Зоряних війнах» Марк Гемілл.

Найбільший внесок у вересні здійснив благодійний фонд Pfizer у розмірі 5000000 $ на медичну допомогу Україні. Також минулого місяця Світовий Конгрес Українців направив до фонду $600 000 на Армію дронів для ЗСУ.

Президент Зеленський також наголосив на результатах роботи платформи United24 за останні п’ять місяців і закликав продовжувати посилювати увагу світу до потреб захисту України.

  • 4 серпня було оголошено, що ЗСУ отримають вертоліт Мі-2АМ-1 для евакуації поранених, куплений коштом, зібраним глобальною ініціативою United24.
  • 17 вересня платформа United24 проаналізувала отримані від міжнародних донорів 68 000 внесків на підтримку України на суму $3 962 956. До топ-10 країн-донорів увійшли США, Німеччина, Франція, Україна, Великобританія, Канада, Австралія, Швеція, Швейцарія та Ірландія.
  • 29 вересня зірка класичної кінотрилогії «Зоряні війни» Марк Гемілл, виконавець ролі Люка Скайуокера, став амбасадором фандрейзингової платформи United24.
  • 4 серпня імпортер BMW приєднався до платформи United24.

Джерело

Новости Украины