Фіорентина – Інтер пряма трансляція матчу MEGOGO

Фіорентина – Інтер пряма трансляція матчу MEGOGO

Интер — Милан, фото — Getty Images

24 травня Інтер зіграє з Фіорентиною у фінальному матчі Кубка Італії у Римі, на стадіоні Олімпіко. Початок матчу Фіорентина – Інтер о 22:00. Пряма онлайн відеотрансляція фінального матчу Кубка Італії Фіорентина – Інтер буде доступна.

У середу, 24 травня, фінальний матч Кубка Італії Фіорентина – Інтер пряму онлайн відеотрансляцію можна буде побачити і в Україні. Трансляція фінального матчу Кубка Італії Фіорентина – Інтер буде доступна на платформі Мегого. З сезону 2020/21 сервіс Мегого пропонує трансляції матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи. Та й загалом, усі провідні клуби та турніри світу представлені на платформі.

Також фінальний матч Кубка Італії Фіорентина – Інтер пряму онлайн відеотрансляцію можна переглянути на платформі «Воля ТБ» у різних пакетах.

Фіалки зробили ставку на два кубкові турніри, практично проваливши фініш сезону в чемпіонаті: дві перемоги, чотири нічиї і дві поразки у восьми останніх матчах Серії А.

Інтер, навпаки, розігнався у всіх турнірах. Вісім перемог, нічия та поразки у 10 останніх матчах – з такими результатами команда Індзагі підходить до фіналу Кубка країни. Цього сезону команди двічі зустрічалися в рамках чемпіонату, обмінявшись гостьовими перемогами.

Фіорентина не відрізняється надійною обороною – один «сухий» матч із п’яти останніх. Інтер досить багато забиває – 12 голів у п’яти останніх зустрічах. А якщо так, то не дивно, що ймовірність «тотал у матчі більше 2.5» букмекери оцінюють як 1х2.15.

Джерело

Новости Украины