Гірн: Часу залишається мало і нагадування про годинник, що цокає, притискає людей до стіни

Гірн: Часу залишається мало і нагадування про годинник, що цокає, притискає людей до стіни

Эдди Хирн, Getty Images

Промоутер Едді Гірн висловив сумнів у тому, що бій за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між чемпіоном WBA/WBO/IBF/IBO Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі відбудеться у призначений термін 29 квітня.

“Я вважаю, що все можливо. Але скільки там сьогодні залишилося часу – шість тижнів? І коли з’являється твіт про те, що годинник цокає, – це ніколи не буває хорошим знаком, тому що притискає людей до стінки. Як я розумію, контракти передаються від одного боку до іншого, і це не найкращі угоди”.

“Ніхто не знає, все можливо. Я не думаю, що поєдинок відбудеться 29 квітня, але в мене справді немає жодного представлення”.

“Усик – Хргович? Якщо поєдинок з Ф’юрі не відбудеться, то це бій, який ми однозначно влаштували б”.

Раніше Усик сказав, що відправив стороні Ф’юрі контракт із додатковими пунктами. Українець нагадав команді британського чемпіона, що термін бою наближається, заявивши що “годинник цокає”.

У свою чергу, WBA встановила крайній термін для отримання підписаного контракту на об’єднавчий бій по 1 квітня. Якщо договір на бій не нададуть у зазначений термін, Асоціація зобов’язує Усика вести переговори щодо захисту титулу з претендентом Даніелем Дюбуа.

Нагадаємо, що Усик прийняв пропозицію Ф’юрі щодо розподілу гонорару 70/30 з умовою, що британець одразу після бою пожертвує один мільйон фунтів Україні. Бій за титул абсолютного чемпіона світу планують провести 29 квітня на стадіоні Вемблі.

Також повідомлялося, що Ф’юрі запропонував Усику не включати до контракту об’єднавчого бою пункт про реванш. Українець закликав Тайсона підписати договір у початковому вигляді, оскільки можливість реваншу запропонувала саме сторона британця, а промоутер Олександр Красюк припустив, що Ф’юрі уникає бою з Усиком.

Ф’юрі вже відкрив свій тренувальний табір для підготовки до бою з українцем. Британець заявив, що йде із соцмереж на час тренувань у таборі. Усик також веде активну підготовку до поєдинку.

Джерело

Новости Украины