WBA встановила крайній термін для підписання контракту на бій Усика та Ф’юрі до 1 квітня

WBA встановила крайній термін для підписання контракту на бій Усика та Ф’юрі до 1 квітня

Тайсон Фьюри и Александр Усик, фото — Getty Images

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) встановила крайній термін для отримання підписаного контракту на об’єднавчий бій між чемпіоном WBA/WBO/IBF/IBO у надважкій вазі Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі до 1 квітня.

Асоціація – перша у черзі організацій, чий пояс слід захищати українському чемпіону. Якщо контракт на безперечний бій не нададуть у зазначений термін, WBA зобов’язує Усика вести переговори щодо захисту титулу з претендентом Даніелем Дюбуа.

Читайте також: Усик: Ми направили Ф’юрі всі пункти контракту. Ми зробили задля цього бою все, що в наших силах

Раніше боксери поінформували WBA про досягнуту усну угоду на бій. Асоціація не почала зобов’язувати Усика вести переговори з Дюбуа, давши час на підписання контракту.

Нагадаємо, що Усик прийняв пропозицію Ф’юрі щодо розподілу гонорару 70/30 з умовою, що британець одразу після бою пожертвує один мільйон фунтів Україні. Бій за титул абсолютного чемпіона світу планують провести 29 квітня на стадіоні Вемблі.

Також повідомлялося, що Ф’юрі запропонував Усику не включати до контракту об’єднавчого бою пункт про реванш. Українець закликав Тайсона підписати договір у початковому вигляді, оскільки можливість реваншу запропонувала саме сторона британця, а промоутер Олександр Красюк припустив, що Ф’юрі уникає бою з Усиком.

Ф’юрі вже відкрив свій тренувальний табір для підготовки до бою з українцем. Британець заявив, що йде із соцмереж на час тренувань у таборі. Усик також веде активну підготовку до поєдинку.

Джерело

Новости Украины