Клімас: До певного часу ми дозволяли Ф’юрі все, що він хотів. Тепер подивимося, чи вистачить йому мужності погодитись на бій

Клімас: До певного часу ми дозволяли Ф’юрі все, що він хотів. Тепер подивимося, чи вистачить йому мужності погодитись на бій

Тайсон Фьюри и Александр Усик, фото — Getty Images

Менеджер чемпіона WBA/WBO/IBF/IBO у надважкій вазі Олександра Усика – Егіс Клімас прокоментував переговори щодо організації об’єднавчого бою проти володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі.

«Ми достатньо намагалися, щоби це сталося. Ф’юрі завжди хотів свого, ми дозволяли це до певного часу, а тепер подивимося, чи вистачить Циганському королеві мужності, щоб погодитися на бій. Вибачте, але він не король, а просто циган».

Раніше Усик повідомив, що його представники направили команді британця договір про об’єднавчий поєдинок з додатковими пунктами, а Клімас заявив, що якщо бій Усика та Ф’юрі відбудеться, то лише 29 квітня.

Нагадаємо, що Усик прийняв пропозицію Ф’юрі про поділ гонорару 70/30 з умовою, що британець одразу після бою пожертвує один мільйон фунтів Україні. Бій за титул абсолютного чемпіона світу планують провести 29 квітня на стадіоні Вемблі.

Також повідомлялося, що Ф’юрі запропонував Усику не включати до контракту з об’єднавчого бою пункт про реванш. Українець закликав Тайсона підписати договір у первісному вигляді, оскільки можливість реваншу запропонувала саме сторона британця, а промоутер Олександр Красюк припустив, що Ф’юрі уникає бою з Усиком.

Ф’юрі вже відкрив свій тренувальний табір для підготовки до бою з українцем. Британець заявив, що йде із соцмереж на час тренувань у таборі. Усик також веде активну підготовку до поєдинку.

Джерело

Новости Украины