Гітлерюгенд по-російськи: окупанти відправили мелітопольських дітей на фашистський зомбі-форум

Гитлерюгенд по-русски: оккупанты отправили мелитопольских детей на фашистский зомби-форум

У Підмосков'ї відбулися чергові збори дитячо-юнацького військово-патріотичного руху. Не обійшлося на них і без мелітопольських дітей.

На болота рашисти відправили дітей з Мелітополя, яких раніше записали в загін "Альфа" від одного з божевільних дитячих фашистських гуртків рашистів "юнармія".

Форум у Підмосков'ї відбувся 26-28 травня, і був присвячений семиріччю божевільної організації.

Окупанти відзвітували, що форум відвідали понад тисячу учасників із 87 регіонів Росії, Вірменії та Білорусі.

На форумі дітей очікувано зомбували рашистськими наративами, віщали про завдання "сво", мужність і фейкових героїв росії.

У перервах між мілітаристським угаром дітей вчили майструвати бліндажні свічки, плести маскувальні сітки, надавати першу допомогу, керувати дронами, друкувати на 3D принтері нацистські символи, знімати відео на мобільний телефон, і раптово танцювати.

Рашистські мережі із зомбування дітей — дуже масштабні. За словами першого заступника начальника головного штабу "юнармії", до її складу входить 1 мільйон 360 тисяч дітей. Просто вдумайтеся в ці цифри.

До речі, до фашистської молодіжної організації Гітлерюгенд, створеної в Німеччині 1926 року, на момент початку Другої світової війни входило 8,7 млн. учасників. Цю організацію було заборонено 1945 року в процесі денацифікації…

За підсумками форуму, рашисти нагородили найактивніших юнармійців. Повідомляється, що грамоти та нагороди дісталися і мелітопольському загону "Альфа"…

Джерело

Новости Украины