Мамо, роди мене назад — рашисти в Мелітополі шукають за оголошенням особистого захисника

Мама, роди меня обратно- рашисты в Мелитополе ищут по объявлению личного защитника

Очевидно, у колаборантів у Мелітополі почалися панічні атаки. В окупованому місті стала дуже затребуваною професія охоронця…

Зрозуміло, що простим жителям охоронець, може і не завадив би, за умов життя в розсаднику рашистів, але на такі надмірності грошей у них немає.

Інша справа колаборанти. У зрадників України є майже все, крім мізків і впевненості, що вдасться дожити до завтра. У цьому, звичайно, ніякі гроші не допоможуть. Але убогі надії не втрачають.

Так, у Мелітополі відкрилася цікава вакансія. Хтось Євген пропонує здобувачеві солідну зарплату, від 80 до 150 тисяч рублів щомісяця, часткову зайнятість і гнучкий графік роботи. В обов'язки охоронця входить супроводжувати роботодавця по місту і локаціях усередині міста.

Ймовірно, вільно переміщатися окупованим містом, колаборанти вже не можуть, і готові платити за ілюзорну безпеку шалені гроші.

Нагадаємо, для рашистів набирати захисників себе чи "отечества" не в новинку.

Так, за оголошенням у Мелітополі набирають не тільки добровольців до батальйону Судоплатова і козаків, а й снайперів  і навіть можливих депутатів провладної російської партії "единая россия".

Джерело

Новости Украины