Гормональні акне — не вирок: як вирішити цю проблему?

Коли в організмі відбуваються зміни, спровоковані гормонами, це може позначатися і на зовнішності. Часто саме гормональний збій є причиною появи акне. Проте проблему можна вирішити, якщо підібрати правильне лікування та ефективний догляд за шкірою. Міжнародний бренд La Roche-Posay допоможе з другим питанням.

Як вирішити проблему акне?

Неприємні гормональні висипання на обличчі можуть виникати в різні періоди життя: в підлітковому віці, перед менструацією, під час вагітності, з початком менопаузи. Якщо прищі в підлітків характерні і для хлопців, і для дівчаток, то в усіх інших випадках до проблем зі шкірою схильні саме жінки.

Коли йдеться про методи лікування акне, які виникають через збої в організмі, допомогти можуть протизаплідні пігулки — вони добре коригують гормональний фон. Проте конкретні варіанти мають пропонувати саме лікарі.

Якісний щоденний догляд — не менш важлива складова успіху на шляху до ідеальної шкіри. Прищі зазвичай виникають через надмірне вироблення шкірного сала, що у свою чергу провокує закупорювання пір. Делікатне очищення в змозі мінімізувати цю проблему.

В лінійці EFFACLAR від La Roche-Posay є засоби, спеціально розроблені для людей, які страждають від гормонального акне. Серед дерматокосметики для проблемної шкіри варто виокремити:

  • гель-мікропілінг;
  • очищуючий гель-мус;
  • себорегулюючу маску;
  • міцелярний розчин;
  • крем для заспокоєння та зволоження.

Використання цієї лінійки допоможе реалізувати всі етапи щоденного догляду, починаючи від очищення та закінчуючи зволоженням. Продукція була створена на основі більш ніж 70 наукових досліджень та вважається найпопулярнішою в Європі серед людей зі шкірою, схильною до підвищеної жирності та появи акне.

Чому саме La Roche-Posay?

Безпечний та ефективний догляд — саме те, що дають товари від компанії La Roche-Posay. За рівнем безпеки косметика навіть перевищує міжнародні норми. Розроблені спеціальними лабораторіями та протестовані на найчутливішій шкіри, засоби мають гіпоалергенний склад та рекомендуються дерматологами в усьому світі.

Серед продукції також є креми та лосьйони, які допоможуть при атопічному дерматиті, сухості шкіри, алергічних реакціях тощо. Соціально відповідальне виробництво в комплексі з інноваційними рішеннями створює справді дієву дерматокосметику.

Новости Украины