Гуцульські домоткані килими

Щоб створити вдома теплу атмосферу, потрібно не тільки підібрати відповідні меблі, прилади освітлення, техніку, але й декор. Традиційні домоткані килими, якими здавна славиться Гуцульщина, можуть стати оригінальним прикрашанням домівки чи навіть тематичного закладу. На https://vzhe-vzhe.com/dlya-domu/kilimi-gutsulski ви вже сьогодні знайдете високоякісні та естетичні вироби, зможете оформити замовлення на українські килими бажаного кольору та розміру зі зручною доставкою по містах України.

В каталозі інтернет магазину «Вже-Вже» для вас запропоновані товари від провідних виробників. Килими виготовлені з екологічного матеріалу, не потребують якогось спеціального догляду, розраховані на тривале використання. Купити продукцію онлайн ви можете на https://vzhe-vzhe.com/dlya-domu/kilimi-gutsulski, оформивши замовлення у зручний для вас час. За необхідністю менеджери допоможуть обрати кращий варіант, нададуть інформацію щодо важливих властивостей товарів, проконсультують відносно програми лояльності для постійних гуртових покупців.

Які домоткані килими можна купити?

Заходьте до online каталогу «Вже-Вже» та подивіться актуальні позиції. На вибір запропоновані гуцульські килими різних розмірів та з різним дизайном самобутніх орнаментів. У вас є можливість придбати:

  • килим розміром 45х45 см;
  • доріжку розміром 100х70 см;
  • килим 200х70 см;
  • великий килим розміром 200х140 см або 200х170 см.

Кожний виріб — це ручна робота, виконана досвідченими майстрами з любов’ю та натхненням. Матеріали, які застосовані для доріжок й килимів — натуральна шерсть або домоткане полотно. Візерунки, якими прикрашені вироби, є традиційними й протягом багатьох століть збиралися та використовувалися гуцульськими швачками. Враховуючи такі особливості, слід відзначити, що кожний килим — це справжній витвір мистецтва, сімейний оберіг, а також гарний спосіб прикрасити та утеплити домівку.

З огляду на технологію виробництва геометрична форма килимів — квадрат чи прямокутник. З двох протилежних країв обробка виконана бахромою. Поєднання кольорів різноманітне, але традиційне для гуцульщини. Застосовувати вироби можна для оформлення:

  • квартири;
  • котеджу;
  • ресторану;
  • готелю;
  • бази відпочинку;
  • музею;
  • будь-якого іншого міста, де ви бажаєте відтворити оригінальну гуцульську атмосферу.

Як замовити килими гуцульські з доставкою в Україні?

Щоб замовити килими гуцульські, використовуйте інтернет магазин «Вже-Вже». Оберіть позиції, що вам подобаються. Почитайте описи, щоб придбати бажаний розмір. Зверніть увагу на кольорову гаму — килим може бути світлим чи темним. Якщо доріжка буде застосовуватись у місці, де буде проходити багато людей щодня, варто обрати менш марку версію, можливо, коричневого кольору. У разі, коли вам потрібно більше характеристик про товар, зверніться до відділу продажів. Купити гуцульський килим можна з доставкою.

Новости Украины