Харків купить наметів та дизельних генераторів на чотири мільйони гривень

Департамент міськради уклав дві угоди.

Вартість одного намету складає 193 тисячі гривень, генератора — 46 тисяч.

29 листопада департамент по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міської ради уклав договір із харківською фірмою «Тіос» на придбання 15 наметів. Сума договору складає 2,9 мільйона гривень. Про це пише Харківський антикорупційний центр із посиланням на систему ProZorro.

«Йде мова про каркасні тришарові намети з тамбуром (модель Х40W). Вартість одного намету складе 193,7 тисячі гривень», — розповіли у ХАЦі.

Крім того, департамент по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міськради закупив 30 дизельних генераторів і теплогенераторів. Загальна сума придбання склала 1,38 мільйона гривень. Таким чином, один генератор обійшовся у 46,1 тисячі гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місто генераторів. Харківські підприємці рятують бізнес від блекаутів

Як пише ХАЦ із посиланням на аналітичну систему YouControl, фірма «Тіос» належить Олександру Олійнику з Бориспільського району Київської області.

Наприкінці листопада фірма «Тіос» змінила вид діяльності. Раніше вона займалася виробництвом свинцю, цинку та олова, від 28 листопада торгує мотоциклами, деталями та приладдям до них, а також займається технічним обслуговуванням та ремонтом мотоциклів.

Раніше у Харківській міськраді повідомляли, що виділять 27,3 мільйона гривень на закупівлю бензину та дизельного палива, різних типів електрокабелю й комплектів для освітлення та енергозабезпечення мобільних пунктів обігріву.

Усього у Харкові планували облаштувати близько 200 пунктів обігріву з генераторами, тепловими гарматами та джерелами електроживлення.

Джерело

Новости Украины