Харківська область отримає 300 мільйонів гривень на будівництво оборони

Кошти виділив Кабінет Міністрів України.

Допомогу з резервного фонду держбюджету отримає Харківська обласна військова адміністрація.

4 жовтня на засіданні Кабінету Міністрів України ухвалили рішення про виділення 300 мільйонів гривень для будівництва фортифікаційних споруд у Харківській області. Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Виділено Харківській облдержадміністрації (для Харківської обласної військової адміністрації) 300 мільйонів гривень з резервного фонду державного бюджету для будівництва фортифікаційних споруд», — написав Мельничук у своєму Telegram.

Зазначимо, всього вчора Кабмін виділив понад чотири мільярди гривень, найбільше коштів отримають чотири регіони України.

«Більше 4 мільярдів гривень із держбюджету Уряд уже спрямував на швидке відновлення постраждалих від війни регіонів. Найбільше на Харківщину, Київщину, Чернігівщину, Сумщину. Майже на двох тисячах об’єктів роботи завершені», — розповів прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Як писав UA-NEWS.in.ua, голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомляв, що у Харківській області будуватимуть нову систему оборони. Вона включатиме укріплення, фортифікаційні споруди, лінії оборони.

Джерело

Новости Украины