Харківські бійці знищили танк із загарбниками

По машині окупантів ударила 92 бригада.

Успішну операцію провели на Сватівсько-Куп’янському напрямку.

Бійці 92-ї окремої механізованої бригади ім. кошового отамана Івана Сірка знищили російський танк, в якому знаходилися окупанти. Відповідне відео опублікував командир роти ударних безпілотних авіаційних комплексів «Ахіллес» 92-Ї ОМБр Юрій Федоренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківська бригада на Куп’янському напрямку просунулась вперед та зайняла важливу висоту

«Ліквідували ворожий танк Т-80 з екіпажем. Безпілотники — це реальна зброя, здатна знищувати броньовану техніку», — зазначив Федоренко.

На опублікованому відео зафіксовано, як російський танк пересувається українською дорогою. Бійці 92-ї бригади завдають по ньому удару, після чого бойова машина окупантів займається. Із танку вибігає екіпаж. Українські захисники завдають по них другого удару.

«Коротко, що ви бачите на відео: їде ворожий танчик нашими українськими дорогами, думає, що він у безпеці, але ось прилітає йому «подаруночок». Бабах. Екіпаж думає: «Фух, залишились у живих». Вискакують із танчика. Але і тут доганяє їх справедливість. І ще один «подаруночок» прямо падає їм на голови. Немає ні екіпажу, ані танчика. І так буде з кожним, хто прийшов на нашу землю. Слава Україні», — сказано у відео.

Нагадаємо, 8 червня Юрій Федоренко повідомив про ліквідацію на Сватівсько-Куп’янському напрямку російського бронетранспортера. Як розповів 11 червня міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, бойову машину окупантів було знищено за допомогою секретного дрона-камікадзе.

Як писав UA-NEWS.in.ua, артилеристи 92-ї бригади знищили місця дислокації російських окупантів, їхні вантажні автомобілі, самохідні артилерійські установки, бойову машину МТ-ЛБ, зенітно-ракетний комплекс «Тор» та склад. Таку операцію вони провели разом із прикордонниками на Сватівському напрямку.

Джерело

Новости Украины