Hennessey показав потужний Corvette Stingray. Відео

Американська компанія Hennessey Performance підготувала для своїх фанів черговий подарунок – Chevrolet C8 Corvette Stingray з нагнітачем. Новинка, що одержала позначку Н700, має у своєму арсеналі форсований мотор із нагнітачем.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Техаські майстри тюнінгу взялися за новий Corvette і перетворили його майже на гонковий болід. Модель H700 отримала механічний нагнітач, ефективний інтеркулер та прямотічну вихлопну систему. Все це дозволило довести віддачу двигуна до 708 к.с. та 865 Нм.

Порівняно зі стандартною моделлю, потужність (490 к.с.) зросла на 44%, а крутний момент збільшили на 37% із базових 630 Нм. Крім того, новинка істотно перевершує найпотужнішу серійну версію C8 Z06, яка має у своєму активі 670 к.с./623 Нм та оснащується атмосферним 5,5-літровим V8.

Крім компресорного двигуна, Н700 має низку інших відмінностей. Наприклад, у комплект увійшли легкосплавні 19-дюймові диски спереду та 20-дюймові ззаду. Вони пропонуються у трьох варіантах виконання – поліровані алюмінієві, чорні або кольору графіту. Також новинка отримала власне декоративне оздоблення кузова.

H700 оснащується 8-ступеневою роботизованою коробкою передач, налаштування якої змінили з урахуванням збільшеного крутного моменту. А нова вихлопна система своїм звуком змусить прискорено битися серця фанів швидкості.

Повне перероблення базового Corvette в H700 обійдеться власнику спорткара в $49 950, але можна обмежитися лише доробкою двигуна, що вимагатиме інвестицій у розмірі $34 950.

Як повідомляв раніше OBOZREVATEL, компанія Hennessey Performance показала тизер нового Venom F5 Roadster. Новинку створено на базі купе Venom F5. Автомобіль буде оснащено 6,6-літровим двигуном V8 із двома турбонагнітачами.

Джерело

Новости Украины