Хмельниччина: який стан чоловіка, що отруївся чадним газом

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

pixabay.com

Чоловік, якого 11 січня після отруєння чадним газом від електрогенератору доставили до Полонської міської лікарні, перебуває в реанімації. Про це Суспільному розповів директор закладу Іван Савіцький.

Директор Полонської міської лікарні, до якої ушпиталили чоловіка з отруєнням чадним газом, Іван Савіцький розповідає: наразі загрози життю та здоров’ю пацієнта немає.

"Стан хворого стабільний, середнього ступеню важкості. Пацієнт у свідомості, адекватно реагує на місце, час та події. Періодично отримує кисневу терапію. Думаю, сьогодні-завтра він ще перебуватиме у реанімаційному відділенні, а далі ми його переведемо у терапевтичне відділення", — каже Іван Савіцький.

Нагадаємо: 11 січня рятувальники зафіксували дві надзвичайні ситуації, пов’язані із використанням обігрівачів та генераторів. Про це Суспільному розповів прес-офіцер Державної служби з надзвичайних ситуації області Віталій Гричанюк. За його словами, в місті Славута в багатоповерховому будинку вибухнув газовий балон, який підключають для пальника.

"Внаслідок цього в квартирі вилетіли шибки у вікнах та на балконі, травмованих та загиблих немає. В Полонській тергромаді, в селі Велика Березна внаслідок отруєння чадним газом від генератора загинуло двоє чоловіків, ще один — в лікарні. Рятувальники звертаються до жителів області: не нехтуйте власною безпекою, генератор має працювати на вулиці на відстані не менше, як 6 метрів від будівель. В жодному разі його не можна вмикати у приміщенні", — зазначає Віталій Гричанюк.

Новости Украины