Хто переміг у конкурсі «Урок року-2021» у гімназії №20?

Протягом березня проходив конкурс «Урок року-2021», присвячений 206 річниці заснування закладу. У конкурсі брали участь 17 учителів (9 учителів початкової школи та 8 учителів старшої школи). Нещодавно члени журі підвели підсумки та визначили переможців.

За результатами конкурсу перше місце посіли — учителька початкових класів Ольга Красношапка та вчителька інформатики Світлана Філенко, друге місце посіли учителька початкових класів Юлія Гетманець (номінація «Територія креативності») та вчителька географії Наталя Пастушенко (номінація «Джерело творчості»), третє місце посіли учителька початкових класів Єлизавета Поліновська  (номінація «Перлина року») та учителька англійської мови Вікторія Черевань (номінація «На хвилях сучасності»).

За словами директорки гімназії Оксани Цеховлес, участь у конкурсі дала можливість педагогам заявити про себе як про креативних, фахово компетентних, творчих особистостей. Колеги розкрили професійні здібності і напрацювання та поділитися власним досвідом.

Цьогоріч гімназія взяла участь в інноваційному науково-педагогічному проєкті «Інтелект України». Мета проєкту виховувати інтелектуальну та технічну еліту країни. Це комплексна програма, яка закладає якісний фундамент для оволодіння різними науками, різних напрямків. Цей проект дає комплекс знань, умінь, навичок для всебічного розвитку особистості.

«Наш колектив творчий та креативний. Сучасна школа — це коли щодня вчаться не тільки учні, а й вчителі», — зазначила Оксана Цеховлес.

Источник

Новости Украины